Winnaars geraniumactie

Geplaatst op vrijdag, 13 april 2018 |

Beste LSVV leden, een recordjaar voor de geraniumverkoop. De jeugd van LSVV heeft dit jaar bijna 9000 geraniums verkocht en dat is een record!! Nog nooit zijn er zoveel verkocht en dat is een welkome aanvulling op de clubkas. Ik wil dan ook iedere speler die geraniums heeft verkocht, heel erg bedanken voor je inzet. Dit is erg belangrijk voor de club!!

MOCHT U ONS WILLEN HELPEN DE GERANIUMS ROND TE BRENGEN – HEEL GRAAG!!! HEBT U EEN AUTO EN EEN AANHANGWAGEN, BENT U HEMELVAARTSDAG VRIJ EN WILT U HELPEN?? MAIL DAN NAAR DENNIS.BOUMAN@LSVV.NL

Maar niet alleen de liefde voor LSVV speelde mee 😉 Per leeftijdscategorie krijgt de speler die de meeste geraniums heeft verkocht een bioscoopbon ter waarde van EUR 20,-. Daarnaast wordt er onder de winnaars een PlayStation 4 verloot! De winnaars van dit jaar zijn:

Mini’s – Sulayman Igguie

O8 – Iggy Engeringh

O9 – Merijn Beukers

O10 – Demyon Smit

O11 – Nasim Beers

O12 – Wout Spierdijk

O13 – Jort van Uitert

O14 – Jip Kruyver

O15 – Jan Henselmans

Alle winnaars van harte gefeliciteerd met de bioscoopbon!! Onder jullie wordt zondag 22 april – voorafgaand aan de wedstrijd van LSVV1 tegen AGB (14.00 uur) de playstation verloot. Zorg dus dat je aanwezig bent. Jullie worden ook nog persoonlijk uitgenodigd.

Dennis Bouman, Angela Molenaar en Peter Kuilman

info@lsvv.nl