STEM EN STEUN LSVV

Geplaatst op dinsdag, 10 april 2018 |

Rabobank Alkmaar e.o. draagt het verenigingsleven in de regio een warm hart toe. Daarom organiseert de Rabobank de ClubkasCampagne speciaal voor verenigingen en stichtingen. Er wordt maar liefst EUR 150.000,–  verdeeld over de deelnemende verenigingen en stichtingen.

Ook wij, LSVV en Stichting Voorwaarts, doen mee aan deze leuke actie en wij hebben uw stem hiervoor nodig !
Uw stem is geld waard ! Dat kunnen wij goed gebruiken voor de volgende bestedingsdoelen

–          Verbouwen/verduurzamen kleedkamers/kantine

–          Aanschaf materialen t.b.v. jeugd

 

Recent zijn kantine en kleedkamer 1 al flink opgeknapt. Graag willen we in de zomer 3 andere kleedkamers renoveren en de kantine verder moderniseren en verduurzamen. In het komende seizoen worden door de KNVB nieuwe wedstrijdvormen ingevoerd die een investering in doelen, belijning en ander spelmateriaal vergt. LSVV kan de bijdrage uit de Rabobank Clubkas Campagne goed gebruiken, want van gemeentelijke subsidies is tegenwoordig geen sprake meer !

 

Hoe werkt het :

De leden van de Rabobank Alkmaar e.o. verkrijgen een stemrecht. Ieder lid van de Rabobank krijgt 5 stemmen om uit te brengen op de verenigingen en stichtingen die zij een warm hart toedragen.

Om te kunnen stemmen dient u particulier klant en lid (lidmaatschap is gratis) te zijn bij de Rabobank Alkmaar. Als u bankiert bij de Rabobank Alkmaar bent u niet automatisch lid.

Bent u nog geen lid, regel dit dan uiterlijk 10 april, zodat u mee kunt stemmen en LSVV kunt helpen!

Lid worden ga naar: https://www.rabobank.nl/lokale-bank/alkmaar-eo/uw-lidmaatschap/. Lidmaatschap aanvragen kan ook telefonisch of even op 1 van de kantoren binnen lopen. Gebruikt u de Rabo bankieren App dan kunt u lid worden via ->zelf regelen ->mijn contactgegevens.

 

De leden van de Rabobank Alkmaar e.o. ontvangen op 8 mei het stembiljet in de bus. Stemmen kan van 8 t/m 28 mei, waarbij maximaal 2 stemmen per vereniging of stichting kunnen worden uitgebracht. U kunt dus zowel op LSVV als Stichting Voorwaarts stemmen. Hoe meer stemmen we krijgen, hoe hoger de bijdrage is die we ontvangen!

 

Wij rekenen op uw steun ! Dus breng uw stem uit op LSVV en Stichting Voorwaarts !!