Lennart Volbeda en Nico Bruin tweemaal winnaar, maar Scott Nan pakt geldprijs

Geplaatst op zaterdag, 7 april 2018 |

Op zondag 25 maart behaalde LSVV in Velsen tegen de plaatselijke rkvv een mooie 0-1 overwinning. Er waren 7 deelnemers die dit juist hadden voorspeld, maar omdat het een uitwedstrijd betrof , kreeg geen van allen een geldprijs en moesten ze het doen met 10 punten en de eervolle vermelding op de LSVV-site uiteraard. Dit waren die winnaars: Ger de Boer, Nicolien de Boer & Ilona Haarsma, Nico Bruin, Perry Bruin, Ria Heuving, Ria Stoop en Lennart Volbeda. Negen andere verdienden 5 punten met een voorspelde zege voor LSVV met een onjuiste uitslag.

Op tweede Paasdag was het tegen degradatie strijdende Hillegom gast achter de kerk van Noord-Scharwoude. Omdat tweederde van alle deelnemers een winstpartij voorzag, was het niet gek dat er maar liefst 14 deelnemers waren die de 2-1 zege juist hadden. Van hen stond op dat moment Scott Nan (op plaats 7) het hoogste en hij mag de dagprijs van € 20,– in ontvangst nemen. De 13 andere winnaars van 10 punten waren: weer Nico Bruin, Dina Kraakman, Dirk Kramer, LSVV 4, kaartclub Ons Genoegen, Peter Oomes, Chico Reus, Job Rouwhorst, Mark Soemers, Dave Stet, Cor Stoop, Lennart Volbeda (ook wederom) en René Weel. 45 deelnemers pakten met een foute uitslag nog wel 5 punten, maar de rest bleef puntloos.

Een gewijzigde tussenstand:
Op 5 met 85 punten: Perry Bruin, Ria Heuving en Scott Nan
Op 4 met 90 punten: Ger de Boer, Dick Hoek en Tom Melten
Op 3 met 100 punten: Joke Kramer en QFC
Op 2 met 105 punten: Liesbeth den Iseger
Op 1 met 125 punten: Theo den Iseger.

Aanstaande zondag ontvangt LSVV titelkandidaat Legmeervogels, waartegen in de uitwedstrijd een geflatteerde 4-1 nederlaag werd geslikt. In de derde periode staan beide teams gelijk met 7 punten uit 3 wedstrijden op de tweede plaats (achter JOS Watergraafsmeer dat de 1e periode al op zak heeft). Winst betekent daarom niet alleen revanche voor de uitnederlaag, maar ook blijven meedoen om een mooie afsluiting van het seizoen.
Wat verwachten onze totospelers? Een gelijkspel volgens 24 man (27%) waaronder de nummers 1, Theo, en 2, Liesbeth den Iseger. Een nederlaag volgens 17 deelnemers (19%), waarbij zowel QFC als Danny Duijs een 2-4 uitslag hebben ingevuld. Maar liefst 47 goklustigen (53%) verwacht toch wel degelijk een zege voor de thuisclub en de grootste optimist is Jan Heuving die 5-1 heeft genoteerd op zijn formulier.
Afijn, zondagmiddag tegen veren weten we het….

GWK