Geen winnaar bij LSVV – Legmeervogels

Geplaatst op zondag, 15 april 2018 |

Van de LSVV supporters en spelers baalden Frida Berkhout en Gert-Jan Molenaar waarschijnlijk het meest van de late goal die Legmeervogels de zege bezorgde. Zij hadden namelijk 2-2 ingevuld in hun toto, maar nu werd het 2-3 en dat had helemaal niemand voorspeld. Dus ook helemaal niemand die er 10 punten mag bijschrijven. Wel zijn er 17 personen die 5 punten krijgen omdat ze op hun totoformulier winst voor de bezoekers hadden genoteerd.

Een licht gewijzigde tussenstand:
Op 5 met 90 punten: Dick Hoek en Scott Nan
Op 4 met 95 punten: Ger de Boer en Tom Melten
Op 3 met 100 punten: Joke Kramer
Op 2 met 105 punten: Liesbeth den Iseger en QFC
Op 1 met 125 punten: Theo den Iseger.

Aanstaande zondag gaat LSVV op bezoek bij een andere titelkandidaat rkvv DEM uit Beverwijk. Na twee nederlagen op rij, 2-1 bij JOS en 4-0 bij Zeeburgia, zal dit team zeker proberen zich thuis te revancheren en te blijven aanhaken bij de kop van de ranglijst. De totospelers van LSVV geloven ook niet zo in een LSVV succes. Slechts 12,5% durft op een zege te gokken en Esmey Merk is met 0-3 de grootste optimist. 25 goklustigen gaan uit van een gelijkspel en dankzij Daan Foppen is daar zelfs een 3-3 bij. 60% van alle pooldeelnemers verwacht een zege voor DEM. Opvallend is dat 4 man denken dat zij daarbij minimaal 4 goals zullen maken: Hans Buter, Danny Duijs, Tom Melten en René Weel.
Afijn, als dit keer de scheidsrechter wel op tijd is, zullen we het zondagmiddag tegen vieren weten ….

GWK