Theo den Iseger wint 20 euro bij LSVV-DEM in de LSVV toto

Geplaatst op donderdag, 8 februari 2018 |

Eerst terug naar de thuiswedstrijd van LSVV tegen DEM op 28 januari. DEM wist toen met 1-2 te winnen en dat was goed voorspeld door 9 deelnemers, te weten: Hans Buter, Marcel Foppen, Theo den Iseger, LSVV 4, Esmey Merk, Bram Stoop, Ria Stoop en Lennart Volbeda. Zij krijgen er allemaal 10 punten bij. Omdat Theo als hoogste in het klassement stond, is de geldprijs van 20 euro deze keer (weer) voor hem. De 21 deelnemers die ook DEM als winnaar hadden voorspeld, maar met een andere uitslag krijgen er 5 punten bij. De 21 poolers die een gelijkspel hadden geprognotiseerd en de 37 die LSVV op winst hadden gezet blijven op hun totaalstand staan.

Dan de wedstrijd afgelopen zondag bij JOS Watergraafsmeer. Gelukkig had niemand deze uitslag juist voorspeld. Wel waren er 53 deelnemers die JOS op winst hadden gezet en daarom 5 punten erbij krijgen in de totaalstand. Een eervolle vermelding is er voor LSVV 4 die met 5-0 het dichtste bij de werkelijkheid zat. De 22 personen die een gelijkspel hadden voorzien en de 12 man die dachten dat LSVV in de Watergraafsmeer ging winnen krijgen er natuurlijk geen punten bij.

Hierdoor is de stand in de top van de ranglijst nu als volgt: op de vierde plaats staan zes deelnemers: Ger de Boer, Nicolien de Boer & Ilona Haarsma, Jacco Marcus, Tom Melten, Ria Stoop en Maurice Tesselaar met 60 punten. Op plaats 3 vinden we Liesbeth den Iseger met 65 punten, op plaats 2 QFC met 70 punten en op de eerste plaats pronkt Theo den Iseger met 85 punten.

Komende zondag komt Assendelft bij ons op bezoek. De LSVV supporters zijn hierover optimistisch 69 deelnemers voorspellen een Langedijker overwinning. Gerard Mettes en kaartclub Ons genoegen denken dat het zelfs 4-1 wordt. Marcel Foppen doet er nog een doelpunt bij en voorspelt 4-2. Negen maal is er een gelijkspel voorspeld en onze koploper is daar een van. Hij denkt dat het 3-3 wordt. Tien totodeelnemers voorspellen een nederlaag.
Ook vraag 10 wordt zondag beantwoord: “Houdt Dave Stet zijn doel schoon?”. Veertig gokkers denken van wel en 47 van niet. Afijn zondagmiddag tegen vieren zullen we het weten.

GWK