Najaar reeks kan nog worden uitgespeeld in februari 2018

Geplaatst op zondag, 3 december 2017 |

Op dit moment spelen de jeugdteams in de B-categorie hun wedstrijden in de najaarsreeks. De najaarsreeks bestaat uit 11 wedstrijden en loopt door tot en met het inhaalweekend van 3/4 februari 2018. Zoals gebruikelijk worden de teams vanaf begin december opnieuw ingedeeld voor de voorjaarsreeks. De voorjaarsreeks bestaat ook uit 11 wedstrijden en loopt door tot en met eind mei.
De voorjaarsreeks start in het weekend van 10/11 februari. Er wordt zo veel mogelijk geprobeerd de wedstrijden vanuit de najaarsreeks nog in te plannen in de daarvoor bestemde inhaalweekenden (16/17 december en 3/4 februari).
Wanneer teams nog wedstrijden willen spelen die niet meer door de KNVB ingepland kunnen worden, is het uiteraard toegestaan om onderling nog een datum af te spreken om de wedstrijd alsnog te spelen. Als de thuisspelende vereniging dit dan via de wedstrijdsecretaris aan de KNVB doorgeeft, wordt de wedstrijd alsnog ingepland. Op vrijdag 9 februari wordt de najaarsreeks afgesloten.