Scheidsrechters gezocht!

Geplaatst op maandag, 2 oktober 2017 |

Het voetbal seizoen is weer begonnen. Er worden veel wedstrijden gespeeld in het weekend. Alle wedstrijden hebben (naast twee teams) ook een scheidsrechter  nodig. Wij zijn daarom op zoek naar enthousiaste leden die het leuk vinden om op zaterdag of zondag een wedstrijd te fluiten. Als je zelf nog voetbalt houden we uiteraard rekening met je eigen wedstrijd. Als het je leuk lijkt om scheidsrechter  te worden, dan zorgt de vereniging ervoor dat je opleiding en begeleiding krijgt.
Heb je belangstelling, of wil je eerst meer informatie, stuur dan een mail naar René Vagevuur (vagevuur@quicknet.nl). We kijken erg uit naar je reactie, en hopen een flink aantal scheidsrechters te mogen verwelkomen.

met vriendelijke groet, Owen van Hooff